A sonkafőzés igazi nagymamáról leányra, majd unokára szálló tudomány, mert amilyen egyszerűnek tűnik laikusként, annyira sok helyen lehet elvéteni. Sok apró trükk és titok, hogy az eredmény szaftos, ízes, és kellően puha sonka legyen, ne pedig gumi állagú, íztelen vagy éppen túl sós, kiszáradt húsdarab. Mire érdemes odafigyelni? Hogyan fűszerezzük? Mennyi ideig áztassuk? Ennek járt…
Válassza ki a szokásos módon a megrendelni kívánt ételeket és kattintson a "Kosár" gombra.
Kattintson a "Megrendelés és fizetés OTP Szép Kártyával" lehetőségre.
Átkerül az OTP bank fizetőoldalára.
Válassza ki az OTP Szép Kártyát a megjelenő felületen.
Adja meg a bank nevét ("OTP Bank"), valamint a kártyája hátoldalán szereplő 3 jegyű kódot.
Írja be a kért adatokat, A tovább gombra kattintva megtekintheti a megadott adatokat, és dönthet a fizetésről. A megjelenő oldalon jóváhagyhatja a fizetést, illetve még módosíthat a megadott adatokon.
A fizetés jóváhagyása után visszakerül az oldalunkra, ahol a szokásos módon jelezzük rendelését és a fizetés tényét.