A zöldborsó igen kedvelt alapanyaga a hazai gasztronómiának, míg a sárgaborsó már kevésbé ismert, mégis hagyományos hazai alapanyagnak mondható. De mi a helyzet a csicseriborsóval? Bizony hazánkban nem sok csicseriborsós ételről tudunk, leginkább csak a messzi földről érkezett hummusz alapanyagaként emlegetjük ezt az érdekes, borsónál valamivel nagyobb, bogyós termést. Az Interfood e heti cikkében megnézzük…
Válassza ki a szokásos módon a megrendelni kívánt ételeket és kattintson a "Kosár" gombra.
Kattintson a "Megrendelés és fizetés OTP Szép Kártyával" lehetőségre.
Átkerül az OTP bank fizetőoldalára.
Válassza ki az OTP Szép Kártyát a megjelenő felületen.
Adja meg a bank nevét ("OTP Bank"), valamint a kártyája hátoldalán szereplő 3 jegyű kódot.
Írja be a kért adatokat, A tovább gombra kattintva megtekintheti a megadott adatokat, és dönthet a fizetésről. A megjelenő oldalon jóváhagyhatja a fizetést, illetve még módosíthat a megadott adatokon.
A fizetés jóváhagyása után visszakerül az oldalunkra, ahol a szokásos módon jelezzük rendelését és a fizetés tényét.