Étrendek
Zero étrend
A Zero étrend visszaadja számunkra, amit a természet adott. Finom ételeket, a gyümölcsök és zöldségek valódi ízét, a fűszerek aromáját. Ajánljuk mindazoknak, akik egészségesen szeretnének étkezni, de magas fehérjetartalma és alacsony szénhidráttartalma miatt fogyókúrázóknak is kifejezetten jó választás.
Karcsúsító étrend
A következőkben bemutatásra kerülnek az Interfood által főzés során alkalmazott legfontosabb alapanyagok, melyek segítenek termékeink szénhidráttartalmát alacsonyan tartani. Karcsúsító választékunk a hagyományos menühöz képest minimum 30-50%-kal csökkentett felszívódó szénhidráttartalmú étkezést kínál. Ételeink nem tartalmaznak hozzáadott kristálycukrot, helyette Stevia felhasználásával készülnek.
Vegán étrend
A veganizmus és a vegán étrend évek óta egyre népszerűbb világszerte és hazánkban is. Becslések szerint 2023-ban közel 80 millió vegán él a világon, tehát a föld teljes lakosságának mintegy 1%-a, és számuk hazánkban is eléri a 100 ezer főt. Akik a vegán étrend mellett teszik le voksukat, azok kizárólag növényi alapanyagokból készült ételeket fogyasztanak, kizárva minden állati eredetű élelmiszert, tehát a tejtermékeket, a tojást és természetesen a halféléket is. Az Interfood vegán menüjét ezt figyelembe véve állítottuk össze, finom és fenntartható alternatívát kínálva azoknak, akik szeretnének egészségesebben étkezni, illetve mellőzni akarják az állati eredetű alapanyagokat.
Fitness és alakbarát étrend
A fogyókúra nem egyenlő a koplalással. Fitness és alakbarát fogásaink elkészítésekor az a cél lebeg a szemünk előtt, hogy bebizonyítsuk, tudatos táplálkozással, éhezés nélkül is lehetséges megőrizni az ideális alakot. Sőt, alacsony kalóriatartalmuknak köszönhetően akár fogyni is lehet ezeknek az ételeknek a rendszeres fogyasztásával.
Tovább a Fitness és alakbarát étrendhez
Hagyományos étrend
A magyar konyha és a tradicionális magyar ételek a magyar kultúra fontos részét képezik, és egy több mint ezeréves történelmi fejlődés eredményei. A hagyományos magyar fogások alapanyagai elsősorban a húsok, a friss zöldségfélék, a gyümölcsök, valamint a tejtermékek, mint a túró és a tejföl. A legismertebb magyar nemzeti ételek a pörkölt, a gulyás, a halászlé, a töltött káposzta, a paprikás csirke, a paprikás krumpli, a disznótoros, a bableves és a túrós csusza, amelyek kivétel nélkül megtalálhatóak az Interfood étlapján.